Razno

Razno - Zagovori, uslišanja i zahvale

Mog nećaka, na pločniku, udario je s autom pijani vozač. Dok sam trčala na mjesto nesreće molila sam da mi udijeli milost. Po zagovoru Božje Službenice Marije Propetog Isusa Petković ostao je živ.

Već godinama svaku večer molim molitvu koju mi je dala č.s. Miroslava Anušić, pripadnica Vašega reda.

J.J.

Molila sam se Mariji Propetog Petković, službenici Božjoj za ozdravljenje mog unuka. Moj unuk je imao tikove, koji su prestali. Još se uvijek molim i zahvaljujem na primljenoj milosti.

Zahvalna nona L.P., Rijeka

Hvala Presvetom Trojstvu što se proslavilo po zagovoru Službenice Božje Marije Propetog Petković. Hvala ti Majko što si mi pomogla svojim molitvama i isprosila od Boga sve milosti koje sam te molila, za posebnu zaštitu i pomoć. Hvala Ti na svemu i na svim dosada uslišanim molitvama.

Molim Te da i dalje moliš za moju obitelj i sve najmilije, a ja ću zahvaljivati Bogu za sva dobra koja uživamo i koja nam Bog daje za sretan život i zdravlje duha, duše i tijela.

Zahvalna N.K.

Knjižicu "Hvale i zazivi Vječnom Ocu", Marije Propetog Petković dobila sam u Katoličkom domu u Čakovcu. Pročitala sam je 2-3 puta, stavila u torbicu i zaboravila na nju. Molila sam i čitala sve molitve koje su mi došle pod ruku.

Prije otprilike tri mjeseca počele su česte svađe između kćeri i zeta s kojima živimo u zajedničkom domaćinstvu. Čak su desetak dana živjeli odvojeno.

U tom očaju i jadu Sveti Duh me podsjetio na "Hvale i Zazive". Počela sam moliti svakodnevno, kad god sam stigla, uz intenzivnu želju da ih Sveti Duh utješi i poveže.

Molba mi je uslišana. Božić smo dočekali svi zajedno, u kuću se natrag vratio mir. Knjižicu sam fotokopirala i dala osobama kojima je pomoć bila potrebna.

Presretna sam. Hvala dobrom Bogu, koji mi je uslišao želju po zagovoru Marije Propetog Petković.

V.Đ., Čakovec

Od sveg srca se zahvaljujem Službenici Božjoj Mariji Petković što je uslišala moju molbu. Moja unuka i unuk su se bili rastavili, ona je bolesnik od Skleroze Multiplex, a on je bio teški alkoholičar. Tukao je nju i svoju kćerku od 6 godina.

Ja sam ju preporučila Službenici Božjoj Mariji Propetog Petković i zamolila ju da ih pomiri. U zahvalu njoj oni su se lijepo pomirili, on više ne pije 12 mjeseci i žive u ljubavi i miru.

Stoga od srca zahvaljujem Mariji Propetog Petković što mi je uslišala moju molbu i što ih je pomirila i njega odvratila od alkohola. Trećoredica sam.

Zahvalna baka V.R., Bjelovar