2008. godina

2008. Uslišanja i zahvale

Zahvaljujem dragom Isusu koji je blaženoj Mariji Propetog dao milost da može uslišavati naše molitve. Prije trideset i dvije godine bila sam operirana i doktori su me upozorili da ću u poznijim godinama imati poteškoća glede kontroliranja mokrenja. Tako se i dogodilo. Problemi su počeli prije četiri godine, pa je zbog toga bilo jako teško obavljati svakodnevne poslove, ići na misu i općenito živjeti s tim teškoćama. Na beatifikaciji bl. Marije Propetog u Dubrovniku 2003. dobila sam njezinu sliku s molitvom, ali sam tek 2005. godine počela moliti krunicu i molitvu bl. Mariji Propetog, i to svega mjesec dana.

Bolest se već nedugo zatim počela povlačiti a potom se i posve povukla. Otada je prošlo već više od godinu dana pa sam se stoga odlučila javiti i posvjedočiti milost koju sam zadobila zagovorom bl. Marije Propetog.

Zahvalna K. T. s Hvara, 2. siječnja 2008.

Draga bl. Marijo Propetog, prije godinu dana rodio nam se naš Edoardo, željeno dijete za koje sam te molili. Jak je i zdrav – hvala ti. To je samo tvoja zasluga. Čuvaj ga uvijek i čuvaj cijelu našu obitelj.

A., P. i E. B., 24. travnja 2008.

Hvala ti, majko Marijo Propetoga, što si 30. listopada 2007. bila uz mene kad je na svijet dolazila moja djevojčica Vali. Budi uz moju dječicu i obitelj uvijek i svugdje. Vjerna ti i odana

M. V., 20. srpnja 2008.

Blažena Majko kad sam lanjske godine molila tvoje Zazive i hvale nisam ni slutila da ću doći tik do tebe. Hvala Gospodinu što mi je to omogućio. Ostavljam ovdje sve svoje brige i poteškoće i zahvaljujem Bogu na ovom miru i oslobođenju. Hvala na mojoj prekrasnoj obitelji. Blagoslovi ih, Oče.

Tvoja A., 15. kolovoza 2008.

Najdraža blaženice, zahvaljujem od srca na milostima koje sam dobila po tvom zagovoru. Moli se i dalje za mene i moje bližnje da uz tvoju i Božju pomoć dođem do svetoga cilja.

D., 9. rujna 2008.