2007. godina

2007. Uslišanja i zahvale

Hvala draga Majko Marijo Propetog! Zahvaljuje ti dijete iz suboticke »Kolijevke« koju si ti, blaženice, vodila i u kojoj si u svoje krilo primila djecu bez roditelja!

D. i O. K., Subotica, 3. lipnja 2007.

Oče nebeski, zahvaljujem Ti, za svu ljubav kojom si me, po zagovoru bl. Marije Petković, pratio na mom životnom putu, u dosadašnjim problemima; hvala za snagu opraštanja, za pomoć u osobnom nemiru, depresijama drugih, u mojoj bolesti srčanoga infarkta i drugim bolestima. Hvala i na pomoći u razrješenju kućnih napetosti. Tvoj zagovor bl. Marijo Propetog molila sam riječima: »Majko! Samo pomozi i razgali!« Hvala Ti! Uvijek si bila uza me!

Zahvalna majka iz Subotice, srpanj 2007.

Hvala Ti, Isuse, što si nam po zagovoru bl. Marije Propetog uslišao molitve kad smo molili da naš otac dobije stalan posao.

Zahvalna obitelj s više djece iz Subotice, srpanj 2007.

Draga Marijo, hvala ti za milost, za položen ispit, za djecu, za muža, za sve koji mi pomažu. Posebno blagoslovi svoje duhovne kćeri u ovoj Kući matici ovdje u Blatu, jer je tako divno znati da one mole za sve nas u našim potrebama.

Hvala ti, Marijo, što nas Gospodin obilno obdaruje kad se svim srcem pouzdamo u njegovu svetu volju. Molim te, Marijo, kao i uvijek za obraćenje mojih roditelja i moga Jure i Ante, sve naše drage iz naših obitelji, da svatko svojim putem dođe Gospodinu! Hvala ti, bl. Marijo Propetog!

N.N., 11. srpnja 2007.

Draga Marijo Propetoga došla sam zahvaliti na svom ozdravljenju. Imala sam reumatoidni artritis. Prvi put sam bila 30. kolovoza 2005., a od tada više ne bolujem od te bolesti. Hvala ti draga moja Marijo Propetoga. Preporučujem svoju kćer Irenu, maloga Leonarda i molim tvoj zagovor. Hvala još jednom za ozdravljenje.

Z. P., 18. kolovoza 2007.

Hvala ti, Marijo Propetoga, što si uslišala moje molitve i sina mi udaljila od droge. Hvala ti, majko.

Majka, 8. prosinca 2007.

Po zagovoru bl. Marije Petković dobila sam uslišanje za moju unučicu Lorenu koja više ne muca. Još dok sam molila devetnicu s tom nakanom, moja mi je kći javila tu radosnu vijest. Hvala Gospodinu i sestri Mariji Propetog za zagovor.

J. M., Ilok

Već dvije godine zagovorom bl. Marije Petković uslišana je moja molitva za blagoslov u obitelji, posebice glede novčane situacije. Tako u naizgled neizvjesnoj financijskoj situaciji, uvijek dolazi blagoslov i pomoć kojima se sve uspješno rješava. I nadalje joj se molim za uslišanje u potrebama. Osjećam se pozvanim ovim putem zahvaliti za sva dobročinstva i posvjedočiti moć zagovorničke molitve.

S. S., Zadar, 22. studenoga 2007.