2006. godina

2006. Uslišanja i zahvale

Svjedočenje o moćima Blažene Marije Propetog Isusa Petković

Molila sam je da mi pomogne kod ozdravljenja od infekcijske bolesti (operacije) ona mi je pomogla. Velika joj hvala za uslišanu molbu.

Molila sam je da mi kćer položi prijemni na fakultetu koji želi i koji će joj odgovarati. Položila je i upisala taj fakultet. Puna joj hvala na njezinim dobročinstvima.

Ona je moja dobročiniteljica i Svetica, ja joj se stalno molim. Puno mi pomaže i olakšava život.

S.G., Sisak, 03. siječnja 2006.

Poštovani,

 

Moje mišljenje je da mi je Bog udijelio milost zagovorom Marije Propetoga. Ja sam u zrelim godinama udala se i rodila jedno žensko dijete. Moja velika želja je bila da se moja kćer uda za prikladnog muškarca za nju. Voljela sam da to bude za moga života. Samim tim što nisam baš najboljeg zdravlja, pa sam htjela da mi se kćer sredi, jer je u međuvremenu moj suprug preminuo. Molila sam Mariju Propetog sedam godina po jedan mjesec. Bog mi je udijelio tu milost da je moja kćer našla odgovarajućeg bračnog druga i rodila djevojčicu.

Ja sam veoma zahvalna Bogu i Mariji Propetog, a Mariju Propetog sam nastavila moliti i dalje iako je prošlo sedam godina.

 

Zahvalna vjernica iz Zadra

Poštovane Kćeri Milosrđa TSR sv. Franje!

Iznimno mi je drago izvijestiti Vas da sam po zagovoru blažene Marije Propetog Isusa Petković dobila isprošenu milost koja je bila od velike važnosti za cijelu moju obitelj što je i napravila tako da je sve prošlo u najboljem redu za sve.

Neka vas sve čuva i zagovara naša blaženica Marija Propetog Isusa Petković uz srdačan pozdrav i Božji blagoslov.

K.L., Trsteno, 24. siječnja 2006.

Hvaljen Isus,

 

Pišem Vam, a ruke mi trepere od radosti, veselja, ljubavi. Ja i moj suprug, jednom prilikom, na misi u zagrebačkoj Katedrali dobili smo od jednog dečka molitvu blažene Marije Propetog Isusa Petković. Od toga dana, moj život je još ljepši, život moje obitelji i svih onih za koje se molim. Bilo je teških trenutaka, bolesti i patnje starijih roditelja. Molila sam sa svim srcem, jedna bolest rukom odnesena, druga skroz ublažena, mnogi sretni, a meni trnci tijelom prolaze svakom molitvom. Taj lik pun ljubavi, toliko sam mu zahvalna i kada bi mogla u svakom trenutku činiti najbolje i usrećiti ljude možda na taj način dati, pokazati ono što čovjek može učiniti, zahvalu toj divnoj, blaženoj osobi.

Zahvaljujem se Bogu dragome, Majčici Božjoj, svima što sam Kršćanin, katolik.

Ja vas pozdravljam i cijela obitelj.

M., Rijeka, siječanj 2006.

Sveta Marijo Propetog Isusa Petković, veliko hvala što si pomogla mojoj kćeri da joj operacija prođe u redu i što je nalaz PHD bio dobroćudan. Hvala ti što si uslišala moje molitve. Uvijek ti se molim i uvijek mi pomogneš.

S. G., Sisak, 29. studenoga 2006.

Poštovane sestre, evo, javljam vam, kako ste naznačili na sličici naše blaženice Marije Propetog Petković. Naime, ja sam jedna majka koja sada živim u Vela Luci. Molila sam oko pet godina naznačenu molitvu na jednu nakanu. Svakodnevno sam molila sa vjerom. Naročito prolazeći kroz mjesto Blato, putujući u Korčulu gdje moja kćerka živi i radi. Nakana je bila za nju. Molila sam da bi ona, iako već odrasla primi Svete Sakramente. Gospodin je uslišio molitvu i zato zahvaljujem njemu i Blaženici na uslišanju.

N. Ž., Vela Luka