2003. godina

2003. Uslišanja i zahvale

Časna Službenice Božja Marijo Petković zahvaljujem za zdravlje moje unuke.

I.K., Omišalj

Prije mjesec i pol dana, kako na poslu radim sa kromovim cijevima (varim i pilam kromove cijevi) najvjerojatnije od kromove prašine na vrhu jagodice kod nokta desne ruke pojavila mi se ranica kao mali rascjep (kao da sam malo rasjekao jagodicu) i još posve mali rascjep i po još nekim prstima (po kažiprstu po cijeloj dužini) ali dosta manji u odnosu na palac. I ranica na palcu me znala uvrijediti i zaboljeti trenutno kad bih je s nečim dotaknuo ili pritisnuo. Mislio sam "ma sutra će to proći", ali sutra vidim da je ta mala ranica otišla u dubinu i kao da soči i baš me vrijeđa kad je dotaknem.

U crkvi "Čudotvorne gospe Sinjske" uzeo sam molitvicu sa slikom Časne Službenice Božje Marije Propetog Petković.

I tako sam joj se počeo moliti dok mi nije prošlo. Kad sam joj se počeo moliti palo mi je na pamet da stavim malo rivanola, a liječniku nisam išao. To je trajalo dva tjedna i nekoliko dana dok mi skroz nije prošlo. Marijo Propetog Petković hvala ti što si mi pomogla svojim zagovorom da mi zaraste ranica koja je teško zarastala.

M.K., Sinj

S ovim pismom željela bih svjedočiti vjeru i pouzdanje u Boga i milost dobivenu od Boga po zagovoru Časne Službenice Božje Marije Propetog Isusa Petković.

Moj muž Pero Batarilović ima je jednu ne tako opasnu operaciju. Situacija poslije operacije se pogoršala te je morao ponovno na operaciju. Nakon druge operacije stanje se samo pogoršavalo da je bilo pitanje vremena kada će na novu operaciju. Nakon dozvole da moj muž dođe kući posjetiti mene i djecu uvidjela sam tugu i nemoć svoga muža.

Tu istu večer preporučila sam ga u molitvu Mariji Propetog Petković. Mom mužu je se tog trenutka poboljšalo stanje i ako tako ostane neće trebati nova operacija. Zahvaljujem Boga na dobivenoj milosti po zagovoru Marije Propetog Isusa za mog muža. Stanje mog muža se poboljšava svakog dana i napokon je došao iz bolnice kući. Ne znam kako se ova bolest zove na hrvatskom jeziku. Naime na donjem dijelu leđa dlake (vlasi) su se uvukle u tijelo i rastu u pogrešnom smjeru stvarajući otekline, gnojenje i povišenu temperaturu. Molimo se da se ova bolest mom mužu ne povrati i da se njegovo zdravlje ustali.

M.B., Stutensee-Bl. Deutschland

Zahvaljujem za uslišane molitve po zagovoru bl. Marije Propetog. Dobila sam posao za koji sam molila mjesec dana, kao i moj bratić Vlado koji je dobio posao ubrzo nakon što je počeo moliti bl. Mariju Propetog za zagovor.

T. Đ., Ljepunice kod Tuzle