1999. godina

1999. Uslišanja i zahvale

Posjedujem knjižicu HVALE I ZAZIVI VJEČNOM OCU, od utemeljiteljice vaše Družbe MARIJE PROPETOGA ISUSA PETKOVIĆ. Svakodnevno se iz nje molim. Imali smo u široj obitelji velikih problema jer je moja, a mogu reći i naša nećakinja otišla u Samostan bez privole roditelja. Molili smo na nakanu da se roditelji smire, tj. da prihvate odluku svoje kćerke, tj. da budu sretni zbog toga.

Ja sam se osobito molila Mariji Propetoga Petković. Nakon duljeg vremena roditelji su postepeno prihvatili poziv svoje kćerke. Na slavu Gospodinu oni se ispovijedaju svakog prvog petka i redovito primaju sakrament sv. pričesti.

Vjerujem u zadobivenu milost po zagovoru Marije Propetog Isusa Petković.

A.K. Čakovec

 

Obraćam vam se da bih vas izvijestio o milosti Božjoj, zaželjenoj nad krvlju Službenice Božje Marije Propetog Isusa Petković. Moje ime je Milenko, po zanimanju dipl. ing. strojarstva, rođen u Slavonskom Brodu, trenutno živim i radim u Zagrebu. Ja i moja zaručnica smo hodočastili za Novu Godinu '98/99. u Rim. Tamo smo između ostalog posjetili Vaše sestre, bili ugodno primljeni i pružila nam se prilika da, ako želimo zaželimo želju nad krvlju Sestre Marije Petković.

Osjetio sam u tom trenutku jednu stvarnu i nesebičnu želju. Moj brat i njegova supruga su jako željeli dijete. Ona je doživjela jedan spontani pobačaj. To ih je uplašilo, no kad je doktor rekao da je sve u redu, njihove želje su opet postale samo jedna želja. No, to im nije polazilo za rukom (godinu dana). Danas, ona je trudna dva mjeseca. Moja želja je bila zaželjena 02. 01. '99., a ona je zatrudnjela 07. 01. '99.

Meni je poznato da su takve stvari možda i normalne kod žena, no ja vjerujem u Božju providnost i molitvu Službenice Božje Marije Propetog Isusa Petković.

 

M.L., Zagreb